Champagne och höstmode med coola  D-brand.

Gårdagen innebar 12 km (seg) löpning runt Djurgården och efter löprundan en dag av jobb med SOBER på lördag. Det är mycket mer än man tror att göra ett event för 500 personer. Tur att folk inte dricker alkohol på SOBER (alla måste blåsa för att komma in) för då hade det blivit ännu mer att fixa med – speciellt efteråt haha. 
Blev mer jobb med showen också. Det är framför allt det filosofiska runt ämnet hybris jag måste lösa i mitt huvud. Varför har ”alla” fått hybris? Hybris kontra Jante? Viljan att vara unik men inte vara oskön, skillnad på att ha hybris och bara vara helt dum i huvudet? 😀 Konsekvenserna av hybris och så vidare. JA ni hör. Det är en del att klura kring när man ska göra en hel föreställning på ett tydligt ämne.

 

Det blir mer skrivande idag + att jag ska träffa en personlig coach. Som terapi fast ändå inte tydligen. Ska bli spännande att se vad denna moderna twist på vanlig terapi är för något och om det kan ge mig något. Återkommer i ämnet.

Här är lite bilder från gårdagen.

De körde med levande stillastående skyltdockor på D-brands modevisning (Volvo showroom) av nya höstkollektionen igår. Kanske är något gammalt trick att visa upp kläder på vid event men det var i alla fall något nytt för mig. Coolt. Hur roligt det var för ”skyltdockorna” är oklart 🙂 Kul att D-brand verkligen har hittat sin grej senaste året. Sjukt mycket unika och fina grejer på både herr och damsidan i höst!

 

FullSizeRender-6

FullSizeRender-7

 

Min komikerkollega och vän Jakob Öqvist var på plats också. Kul att snacka lite igen med honom. Känns som vi komiker aldrig riktigt får tid att ses.

 

FullSizeRender-8 

FullSizeRender-9
 Hyfsad goodiebag!! ??
  

Ha en fin dag.

M

Mårten Andersson

X