Det händer inte ofta men varje gång det händer…

Det händer inte ofta men varje gång det händer önskar jag att det skulle ske oftare – när jag och min fina syster går ut och festar tillsammans. Igår hönde det i alla fall och vi gjorde Cala Dor. Well, så mycket kan göra en pensionärs och barnfamiljsort ? Vi hittade en trevlig bar och satt bara och pratade om livet, skrattade och hade supertrevligt. Mindre trevligt idag. Det var nog tur att det var syrran och inte jag som hade två barn att ta hand om i morse ?
Jag och syrran igår.

  

Är rätt trött nu så jag låter massa bilder tala för senaste dagarna istället för massa text 🙂
 

Badkruka. Syns kanske 🙂

 
Uppe i coola konstnärsbyn Deia med familjen.

   
    
 
Fotoredigering är riktigt kul. Här test i s/v.

   

Bartenders.

Det enda som är synd i Spanien är att man får så lite vin i glasen…? Två euro för det här glaset. Lite skillnad mot Stockholm där ett glas ofta kostar 120-150 spänn och du får inte mer än 25% av glaset fyllt haha.
 
Shoppade ny cool rock på Zara. I övrigt pinsamt dålig kvalité och utbud där numera. 

  
Imorgon drar familjen hem och jag stannar en dag till i min gamla hemstad Palma (2001) och hälsar på gamla vänner. Ska bli kul! 

Godnatt.

Mårten 

 

Mårten Andersson

X