Premiären av HYBRIS 20/2 UTSÅLD!!

Premiären av Mårtens helt nyskrivna soloföreställning HYBRIS på Rival i Stockholm den 20/2 är slutsåld men det finns fortfarande biljetter kvar till föreställning nummer två i Stockholm – Göta Lejon den 27/4. Samtliga biljetter kan köpas via denna länk. Mer info om showen här nedan:

”Vad har Zlatan, Kim Jong Un, Dr Alban, Mårten Andersson och resten av världen gemensamt? Alla har fått HYBRIS och samtliga ingår i Mårtens nyskrivna standup-show som har premiär 20 februari i Stockholm. Om Mårten Anderssons förra humorföreställning – kritikerrosade succén Under ytan – var mer en privat uppgörelse med personliga demoner och livsval så är HYBRIS en mer generell och lättsammare betraktelse av fenomenet HYBRIS – det som Mårten kallar vår tids nya folksjukdom.

”Vi blir allt självgodare och mer självupptagna och har gått från ett VI-samhälle till ett JAG-samhälle. Allt fler har fått för sig att hela världen snurrar runt just dem själva men livet är inte en monolog. Det finns en anledning till att vi har TVÅ öron och EN mun tror jag. Att både gå på djupet med och skoja kring varför och konsekvenserna av det känns både väldigt i tiden och enormt kul och spännande. Det kanske låter som om HYBRIS och min förra show UNDER YTAN är varandras motsatser men de är mer besläktade än man kan tro. Även denna gång kommer jag försöka så små inspirerande frön om livet i folks huvuden”
Mårten Andersson

Hybris blir en härlig mix av det Mårten tycker mest om – imitationer, spirituella betraktelser, publikinteraktion, en hel del inspirerande tankar och såklart –  en stor mängd hybris. För #allaharhybris.

Mårten och hans Hybris besöker under våren minst 18 städer innan turnéavslut 29 april.”

 

Biljetterna släpps 23 oktober.
Alla städer, biljettlänkar med mera finns på allaharhybris.se

#allaharhybris #HYBRIS #biljettsläpp

 

 

hybris närbild med ansikten

Mårten Andersson

X