Klubb: Här är alla artister och DJ:s för SOBER, 26/12!

SOBER presenterar stolt ANNANDAGEN 26/12 med följande fantastiska artister och DJ:s på TVÅ dansgolv:

RUM 1 (hip hop, R’n’B)

KARTELLEN (live)
SOBERS första konsertbokning är ett faktum och det blir med grymma svenska hiphopgruppen Kartellen. Sebbe Staxx, som tidigare varit i blåsväder för sina texter och sitt kriminella förflutna, är idag praktiserande kristen och lever ett nyktert liv. Att Sebbe Staxx funnit Jesus är något han berättar öppet om om. Han väljer numera ljusets och kärlekens väg istället för mörkrets och hatets. Staxx har även blivit drogfri.

– Som nykter alkoholist välkomnar jag verkligen intiativ av detta slag. Stockholm behöver Sober och det är en ära att få vara en del av ett så bra evenemang! Kartellen backar sober till 110%, säger Sebbe Staxx.

Kartellen består av medlemmarna Kinesen, Sebbe Staxx, Kaka och Maskinisten. De beskriver sin musik som verklighetsrap och skildrar i sina texter en hård miljö i landets miljonprogramsområden.


DJ:s
LEONA AXELSEN
SANNY DAHLBECK
SABRI DEBASI

På hiphop och hits-golvet kommer DJ´n och skådespelerskan Leona Axelsen (just nu superaktuell med filmen Cirkeln) och proffsfightern Sanny Dahlbeck samt DJ och klubbpromotern Sabri Debasi dela på båset.  Alla tre är vana att spela på de största nattklubbarna i Stockholm såsom Spy Bar, F12 och Berns På samma golv kommer spelar alltså även Sebbe Staxx att köra en livespelning där han uppträder med några av alla hans hitlåtar ihop med Kartellen.

Räkna med galet drag och party inne i det som kvällen till ära går i den urbana musikens tecken.

————————–————————–————

RUM 2 (Grymma hits, klassiker och house + elektroniskt)

MARTIN BJÖRK
För många känd som programledare för ”Fråga Olle” i Kanal 5 under många år och därefter som mycket populär programledare för ”Vakna med The Voice” i SBS/Kanal 5. I vår släpper Martin sin första låt som han skrivit själv och har det senaste året blivit en av Sveriges mest bokade DJ:s. Räkna med fullt ställ av grymma danshits som du känner igen. 100% dans och röj!

MÅRTEN ANDERSSON
F12 Terrasen, 2:35:1, Pleasance, Thaiboat med mera. Mårten har spelat skivor på landets klubbar sedan 20 års åldern och kommer nog att förvåna både en och annan med sitt skivspelande. Räkna med glada, soulfulla låtar med massa energi inom olika genres som får dig att vilja skaka sönder rumpan 🙂 Mårten har också lovat att spela massa bra hits från både nu och förr.

Fakta:
Vad: SOBER #4 Annandagen
Var: Kägelbanan, Södra Teatern
När: Fredag 26 december, kl 21-02
Biljetter: Tickster.
Mer info: Sobersweden.se

 

Kärlek
Team SOBER

Mårten Andersson

X