Mårten firar 20 år som komiker med jubileumsshow!

MÅRTEN ANDERSSON har en diger meritlista med mängder av TV-framträdanden, Grammisnominering för Dr Alban sketcherna i kultförklarade Pippirull i P3 och mängder av utmärkelser. Han har röstats fram till ”Årets komiker” av tidningen Cafés läsare, valts till både ”Bästa nykomling” på Svenska Standupgalan 2002 och blev 2017 blivit utsedd till ”Årets MC/konferencier”. Mårten är också mannen bakom Sveriges största standupklubb – RAW.

Standupdebuten skedde år 2000 på Norra Brunn och idag är Mårten en av Sveriges mest välkända komiker. Efter kritikerrosade publiksuccéer med soloshowerna ”Under Ytan” och ”Hybris” är det nu dags att sammanfatta det absolut roligaste från hans 20 år långa karriär!

Välkommen till en sprakande kavalkad av gamla favoriter, helt nytt material, klassiska imitationer, sketcher, improvisation och överraskningar!

Det blir En resa från Dr Alban-rättegångar via nära döden-upplevelser, Grammisnomineringar, rom och cola-drev, den otippade Mellosuccén och såklart babylyckan!

”Mårten firar 20 år som komiker och det gör han förbannat rätt i. Han har suveränt material och är driven på scenen.”
Babben Larsson

”Mårten Andersson borde fan få mer cred för sin standup. Han är en av de bästa ståupparna vi har!”
Thomas Järvheden

”Han är mannen som fick allt.”
Messiah Hallberg

”Mårtens träffsäkra imitationer har fått mig att garva i över 20 år. Mårten har aldrig strävat efter att bli folklig utan kör sitt spår. Det är befriande.”
Måns Möller

”Mårtens drivkraft och kärlek för svensk standup har varit fantastisk och han har hjälpt fram många unga komiker, sen att han själv är väldigt, väldigt rolig på scen gör att vi är många kollegor och vänner som respekterar och tycker om honom.”
Özz Nüjen

”Gå och se Mårtens 20-årsjubileum!. Det är en order!”
Ann Westin

”Ingen minns en fegis. Alla minns Mårtens Dr Alban.”
Bobbo Krull

—————————————-

BILJETTER HITTAR DU HÄR !

För mer info:
www.rawcomedyclub.se

Mårten Andersson

X