Mårtens bilder från SOBER 26/12

Det här är mina, Mårtens, bilder från SOBER igår. Det var sista gången för 2014 och det var helt magiskt bra! Vilken stämning. Det är ännu en gång bevisat att det inte behövs alkohol för att skapa en magisk stämning på nattklubb. Allt som behövs finns redan där utan alkoholen.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla som gjorde gårdagen och SOBER generellt möjligt 2014! Sebbe Staxx och Maskinisten från Kartellen för en GRYM spelning och Martin Björk, Sabri Debasai och Leona Axelsen för rejält svängiga DJ-set. Jag vill också rikta ett jättetack till våra sponsorer Clausthaler och Kopparbergs + Södra Teaterns moderna tänk och idé som är en stor del av att SOBER kan existera som klubb för NEJ – det är omöjligt att tjäna samma pengar på en nykter nattklubb som en med alkohol. Så massa kärlek till Södra Teaterns nattklubbschef Martin Johansson och deras konstnärliga ledare Ingmari Pagenkemper för att jag får göra detta hos er!

Jag vill också tacka B.R.A SECURITY som ställt upp med alkoholmätare på plats. Kanske mest av allt – TACK till er gäster som tillsammans med oss skapade den underbara stämningen igår och under 2014!  SOBER är tillbaka 2015 och då kommer vi att göra enbart helger och satsar på att göra riktigt påkostade och grymma event var tredje månad. Mer info här på sidan inom kort.

 

Nu till bilderna från igår.

 

FullSizeRender-1 FullSizeRender-2 FullSizeRender-3 FullSizeRender-4 FullSizeRender-5 FullSizeRender-6 FullSizeRender-7 FullSizeRender-8 FullSizeRender-9 FullSizeRender-10 FullSizeRender-11 FullSizeRender-12 FullSizeRender-13 FullSizeRender-14 FullSizeRender-15 FullSizeRender-16 FullSizeRender-17 FullSizeRender-18 FullSizeRender-19 FullSizeRender-20 FullSizeRender-21 FullSizeRender-22 FullSizeRender IMG_2301

IMG_2405

Mårten Andersson

X