SOBER den 26/11, Södra Teatern. Redward + HKOD + Mårten Andersson är DJ:s

En av Sveriges hetaste houseproducenter/DJ.s tillsammans med tjejerna som gjorde supersuccé under premiären av SOBER i september. Det är SOBERS DJ-lineup den 26/11. Vilka? Tryck på läs mer!

 

I onsdags pratade talkshowstjärnan Conan O’Brian i amerikansk TV om SOBER. Det känns lika absurt som coolt! Det finns snart inte en enda media som inte har uppmärksammat SOBER. Har du fortfarande inte haft vägarna förbi oss och upplevt den unika känsla som vi tillsammans med våra gäster skapar och som har spridit sig över hela världen, så har du en ny chans onsdag den 26/11.

 

Då Södra Teatern är stort och just nu förvandlar alla sina lokaler till Stockholms mest ambitiösa och omtalade nattklubbssatsning på många år i Stockholm så gör det att vi på SOBER och de andra, delar på de olika lokaler denna höst (2015 blir det samma lokal och veckodagar hela året). Den 26/11 kommer vi att husera på våning 3 i Södra Bar.

 

Lokalen på Södra Bar är som gjord för SOBER. Det finns ett dansgolv men också två avskilda rum där man kan sitta och prata och det bästa av allt – en 360 grader (nästan i alla fall) bar som gör att man får en bra överblick på allt som händer.

 

Vi välkomnar er till ännu en fantastisk kväll med Sveriges gladaste och mest närvarande publik.

 

DJ:s på SOBER, Södra Bar den 26/11:

 

REDWARD

REDWARD (aka Eddy Cabrera) är en av Sveriges absolut hetaste producenter inom elektronisk musik den senaste tiden. Hans första släpp som just REDWARD, på grymma bolaget OH records har fått mängder av internationell uppmärksamhet och både Noélia och Hello har spelats av flera av världens största DJ:s och i radiokanaler dedikerade till dansmusik. Eddy Cabrera är en LEGEND i Stockholms klubbvärld och trots, eller kanske just på grund av, att han varit med så länge är REDWARD som att han hittat hem. Det är kort och gott FANTASTISK musik om man gillar själfull djup och sexig house. Räkna med att dansa er svettiga!

 

Här kan ni peppa inför SOBER med en sprillans ny mix från REDWARD:

 

 

10552372_372678869553199_2489361317573499213_n

 

 

HÅLL KÄFTEN OCH DANSA
HKOCHD är en DJ-duo som består av Dirtbag och Fred Akir. Båda har olika bakgrunder inom musik/klubbvärlden och har varit med i gamet så länge de kan minnas. Dirtbag med hiphop, soca & dancehall och Fred Akir som brinner för house, techno och elektronisk musik. Någonstans på mitten möts dessa två och skapar historiska ögonblick. De har spelat över hela Sverige på klubbar och festivaler samt tagit sig via flygplan till lite olika DJ-bås närmare ekvatorn.

 

hållkäften2

 

 

FLER DJ:s kommer tillkomma!

 

Biljetter hittar ni som vanligt på Tickster!

 

Mårten Andersson

X