SOBER sommarfest den 26/6

Varannan månad händer det och nu är det äntligen dags igen – SOBER nattklubb i Stockholm och en fantastisk kväll i alkoholfri anda. Vi har som vanligt bokat flera grymma DJ:s, bland andra underbara sångfågeln Sara Varga som dessutom med sig en egen LIVE-percussionist  som kommer att spela tillsammans med Sara när hon spelar skivor. Dessutom SOBER-favoriten Mårten Andersson som verkligen kan konsten att få ett dansgolv fyllt med energi!

 

Nytt är också att det ena dansgolvet på Skyddsrummet tas bort till förmån för att skapa en lounge för härliga möten. Det kommer finnas pingisbord (!) där man kan utmana varann på rundpingis, espressobar, soffor, sköna brassestolar, grymma alkoholfria drinkar och uteterrass – allt i härlig somrig anda. En annan nyhet är att dörrarna öppnar redan klockan 19:00 istället för 21:00. Musiken kommer vara lugn och somrig och runt 21-tiden så kör vi järnet på dansgolvet medan vi behåller fokus på möten och samtal och happenings i andra rummet.

 

Vi erbjuder också ett valfritt alternativ där man för 150 kr (ENDAST KONTANTER) får fri bar hela kvällen och kan välja på fantastiska mocktails, färskpressade juicer, shots, iskall alkoholfri öl och cider + svalkande viner.

 

Biljetterna kostar 195 kr i förköp via Ticnet och 250 kr om man väljer att köpa biljett i kassan på plats. Vi rekommenderar starkt förköp då kvällarna ofta säljer slut och att man slipper långa köer om man ska köpa på plats.

 

Förköpsbiljetter via denna länk.

 

Välkomna på sommarfesten!

Team SOBER

Mårten Andersson

X