Succén HYBRIS förlängs i höst!

Vårens succé fortsätter!
Under våren så har komikern Mårten Andersson varit på en bejublad Sverigeturné där lysande recensioner och stående ovationer från publiken avlöst varandra på den 21 stopp långa vårturnén. Tack vare succén så förlängs nu därför Hybris i höst med ett flertal nya städer samt nya datum på de orter som varit utsålda.

Om Hybris
Vad har Zlatan, Kim Jong Un, Dr Alban, Mårten Andersson och resten av världen gemensamt? Alla har fått HYBRIS och samtliga ingår i Mårtens succéföreställning som har nypremiär 30 september i Norrköping. Om Mårten Anderssons förra humorföreställning – kritikerrosade succén Under ytan – var mer en privat uppgörelse med personliga demoner och livsval så är HYBRIS en mer generell och lättsammare betraktelse av fenomenet HYBRIS – det som Mårten kallar vår tids nya folksjukdom.

”Vi blir allt självgodare och mer självupptagna och har gått från ett VI-samhälle till ett JAG-samhälle. Allt fler har fått för sig att hela världen snurrar runt just dem själva men livet är inte en monolog. Det finns en anledning till att vi har TVÅ öron och EN mun tror jag. Att både gå på djupet med och skoja kring varför och konsekvenserna av det känns både väldigt i tiden och enormt kul och spännande. Det kanske låter som om HYBRIS och min förra show UNDER YTAN är varandras motsatser men de är mer besläktade än man kan tro. Även denna gång kommer jag försöka så små inspirerande frön om livet i folks huvuden.”
– Mårten Andersson

Hybris blir en härlig mix av det Mårten tycker mest om – imitationer, spirituella betraktelser, publikinteraktion, en hel del inspirerande tankar och såklart –  en stor mängd hybris. För #allaharhybris.

BOKA BILJETT HÄR!!

hybris höst recensioner

Mårten Andersson

X