Sverige har en talman som inte ens borde vara talman åt sig själv

Hej Björn Söder. Stå på dig säger jag! Vad händer annars härnäst?! Samer och judar som börjar föröka sig?! Samejudar eller judesamer?? Med röd tofs på den där lilla hatten! Fruktansvärt. Passa dig för kvinnor också. Jag har analyserat och det verkar som om kvinnor har börjat tro att de ska vara med och bestämma! Visa ut dem innan det är för sent! Å såna där rappsare med hängselbyxor. UT!

Om ingen säger ifrån snart så kommer ju Sverige att kännas som världen! Som att bo och vara en del av VÄRLDEN. Det vill vi ju inte. Eller hur?? Sverige ska ju vara Sverige. Vi ska för fan inte dela med oss! Vårt är vårt ju?? Ingen ska få vara med på vårt. Det är ju…vårt liksom. Ut med ALLA! Idag på stan där jag bor, Björn så satt det en RÄV och tiggde! En räv!

Till och med djur har börjat tigga Björn. Du måste slänga ut alla djur. ALLA måste ut. Jag såg en brun älg häromdagen. Fy fan! Brun. Han måste du slänga ut. Inga bruna älgar i vårt Sverige. Det ska vara vita älgar.

Inga bruna eller svarta hus heller! Usch! Eller såna där queers. De är inte som oss Björn. Det är något sjukt med alla dem här andra. Det är som att ALLA är idioter utom vi! Bort med alla oliktänkande och såna som viker av från normen. I Sverige ska vi bara ha NORMALA! Bannlys all musik. Ingen radio. Gömd propaganda!

Jag lovar Björn. Enda rätta för att vara helt säker på att Sverige ska bli rent är att ALLT och ALLA måste ut NU Björn. Sverige måste renas från grunden och bli det där vikingalandet där svenskar våldtog, dödade och söp igen. Nåt att vara stolt över. Jag tänker mig en atombomb över hela Sverige medan du är på semester i något land du tycker är tillräckligt svenskt. HEJA dig Björn!

MårtenIMG_1745.JPG

 

Mårten Andersson

X