UNDER YTAN släpps på Youtube söndag 24/5 kl 18:00!

40 föreställningar i 30 städer. Succén för Mårten Anderssons UNDER YTAN tog Sverige med storm. Nu släpps supersuccén i sin helhet på Youtube – utan reklamavbrott.

Mårtens kommentar: ”Jag hade inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig den succé och uppståndelse som föreställningen fick då jag satt och skrev den. Jag är oerhört tacksam till all publik som kom och sitter redan och skriver på nästa föreställning som kommer att ha premiär 2016″

UNDER YTAN släpps på youtube nu på söndag den 24/5 klockan 18:00!

Vi tycker det känns jättekul att föreställningen nu får en slags fortsättning och får leva sitt eget liv digitalt framöver. Kanske kommer ännu fler svenskar att se den och skratta, gråta eller inspireras. Var du en av dem som såg den LIVE och tyckte om den får du gärna tipsa vänner och bekanta 🙂

Mårten Andersson

X