UNDER YTAN – poster 2015

JÄTTESUCCÈN UNDER YTAN FÖRLÄNGS 2015!

Under 2014 har Mårten Andersson turnerat runt i Sverige med sin allra första soloföreställning UNDER YTAN. Showen har spelats för utsålda teatrar och hyllats av såväl kritiker som av publik. Tack vare denna jättesuccé så förlängs UNDER YTAN även under 2015 med till att börja med 20 städer i Sverige under våren.

Om en normal människa vaknar upp på morgonen, liggande på köksbordet med pommes frites och räksallad i håret och en Gin Tonic i handen skulle hen förmodligen tänka: ”Det här är inte bra. Jag borde ta tag i mitt liv”. Det gjorde inte komikern Mårten Andersson. Han tänkte högt: ”Det där är vad jag kallar en bra tisdag!”

UNDER YTAN är Mårten Anderssons hyllade och kritikerrosade första soloföreställning som kretsar kring att göra det bästa av det enda liv vi fått. Det är en humoristisk men samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av galna festkvällar, ytlighet, flyktbeteende och den där drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet.

Det är knivskarpa och humoristiska iakttagelser kring Mårtens egen och vår tids ytlighet och bekräftelsebehov. Det är också en gripande och inspirerande föreställning som handlar om ensamhet, vänskap och att våga förändra sitt liv där publiken både skrattar så de gråter för att sedan sätta skrattet i halsgropen och gråta ”riktiga” tårar.

UNDER YTAN lämnar ingen oberörd.

Mårten Andersson

X